21 Şubat 2020 Cuma

Total War Warhammer

                                   




Total War: Warhammer (TWW, TWW1, WH1, Total Warhammer), Creative Assembly tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanan, Games Workshop firmasının Warhammer Fantastik Evreni'nde geçen bir oyunudur.Total War: Warhammer, Total War serisini fantastik bir ortama taşıyıp, normal birlikleri büyü, canavarlar ve genişletilmiş karakter sistemi ile birleştirmiştir.Oyun, Eski Dünya adlı bir kampanya moduna sahiptir ve piyasaya sürüldüğünde dört oynanabilir ırk vardı: İmparatorluk, Cüceler, Yeşilderililer ve Vampir Kontları.Bir başka oynanabilir fraksiyon olan Bretonnia daha sonra eklendi. 

Total War: Warhammer yayın tarihi: 24 Mayıs 2016 (Windows), 22 Kasım 2016 (Linux), 18 Nisan 2016 (Mac).

Oyun daha sonra Old World Edition ve Dark Gods Edition olarak yeniden yayınlanmıştır.

Özellikler

-The Old World Senaryosu

-Multiplayer Modu

-Özel Savaşlar Modu

-Görev Savaşları Modu

DLC

Oyun için birçok ücretsiz ve ücretli içerik yayınlanmıştır.

Ücretli DLC fraksiyonları: Kaos Savaşçıları, Canavaradamlar, Orman Elfleri, Norsca

Ücretli mini DLC senaryoları:  Göze Göz, Vahiy Mevsimi

Arkaplan

Fantezi ortamına sahip ilk Total War oyunudur. Eski Dünya senaryosunda Total War devasa bir sandbox haritası haritası getirmiştir.Büyülü bir manzaradan hazırlanmış ve inanılmaz bir dizi harika ve ölümcül yaratıklarla dolu, bu fantezi stratejisini henüz hayal edilmemiş bir ölçekte deneyimleme şansını sunmaktadır.

Total War: WARHAMMER savaş alanları, ejderhaların saldırıları ve kükremelerine, devlerin feryatlarına, korkunç süvarilerin gürleyen toynaklarına sahne olur.Hem dünyevi hem de doğaüstü kökenli yüce canavarlar savaş meydanlarına gelir ve yüzlerce yaratığa ölüm saçarlar.

Düşmanlarınızı büyülü fırtınalarla vurun, zırhlarını eritin, savaş ruhlarını sarın veya gökyüzünü bölen ve savaş alanını tüketen yıkıcı büyülerle kendi güçlerinizi destekleyebilirsiniz.Ordularınıza sihirbazları, şamanları ve büyücüleri toplayıp devasa ve tahmin edilemez derecede olan enerjileri lehinize kullanın.

Cüce Jirokopterleri ile düşmanlarınızı taciz edin, korkunç Wyvernleri  ön saflara daldırın ve Total War oyununda ilk kez çarpıcı bir dizi uçan birim ile hava üstünlüğü elde edin.Dahası, bu seri şimdiye kadarki en büyük Total War deneyimini yaratmak için gelecekteki iki devam oyunu ve ek içerikli paketleriyle birleşmeye devam etmektedir.Fantastik strateji oyunlarına bambaşka bir soluk getiren bu seri, 3 ana oyundan oluşacaktır.

Steam Sayfası; http://store.steampowered.com/app/364360/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder